Hoe werkt btw-vrij verlonen in de zorg?

Wil jij als werkgever in de zorg profiteren van btw vrijstelling in de zorg?

Uniek in Nederland: btw-vrij verlonen!

Wil je wel je eigen, vaste team zorgmedewerkers? Maar drukken de loonkosten zwaar op de begroting? Kies voor btw-vrij verlonen door Zorgfactory. Als onderaannemer in de zorg leveren wij de gewenste diensten, uitgevoerd door het team dat je kent. Maar dan tegen veel lagere kosten.

Zorgfactory biedt zorg in onderaanneming, waarbij jij de hoofdaannemer bent. Wij nemen alle zorgen rond beloningen, premies, pensioenen, belastingen en verzekeringen uit jouw handen. Bovendien liggen alle risico’s betreffende ziekteverzuim bij Zorgfactory. Zo bespaar je veel tijd en kosten.

Waarom kies je voor Zorgfactory?

  • kennis van de cao
  • persoonlijke contacten en betrokkenheid
  • overzichtelijke facturen
  • geen kosten en verplichtingen bij verzuim
  • wij verzorgen de complete personeelsadministratie

Hoe werkt dat, btw-vrij verlonen via Zorgfactory?

De door ons gekozen mensen leveren het gewenste aantal uren zorg. Daarvoor betaal je een vast, vooraf bepaald uurtarief. En dat ligt 21% lager dan elders, bijvoorbeeld bij zzp’ers of uitzendkrachten. Want als enige in Nederland komt er bij ons geen 21% btw bij. Dat maakt Zorgfactory als onderaannemer in de zorg uniek in Nederland.

Wij nemen je alle werkgeversrisico’s en zorgen uit handen.

Krijgen mijn medewerkers goede arbeidsvoorwaarden?

Ja, wij werken volgens de cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT), cao GGZ en cao Jeugdzorg. De medewerkers krijgen het in die cao bepaalde loon en de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ORT, reiskosten, eindejaarsuitkering en verlof. Wij zorgen dat het allemaal goed is geregeld.

Heeft Zorgfactory voor mij nog meer voordelen?

Ja, grote voordelen. Want als onderaannemer in de zorg ontzorgen wij je volledig.

Geen werkgeversrisico’s
De werkgeversrisico’s liggen bij ons. Denk hierbij aan loonheffingen, belastingen, pensioenafdrachten en verzekeringen.

Geen kosten bij ziekte
Wij ontzorgen jou door alle verplichtingen bij verzuimbegeleiding over te nemen. Bijvoorbeeld de arbodienst en Wet verbetering poortwachter.

Geen administratiekosten
Ook hoef je geen kosten meer te maken voor administratie op het gebied van personeel: van loon tot belasting en van cao-voorwaarden tot urenregistratie, wij nemen je alle zorgen uit handen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN