Over ons

Het team van Zorgfactory bestaat uit een hechte groep enthousiaste professionals die altijd voor u klaar staan.

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. Er is één aanspreekpunt waar zowel de opdrachtgevers als de werknemers altijd terecht kunnen voor vragen of problemen. Wij kunnen goed met u meedenken, oplossingen aanbieden en de beste service is wat u van ons kunt verwachten.

Door onze intensieve samenwerking met zusterbedrijven Factory4work en Zijlstra Controle & Administratie hebben we altijd de juiste mensen om ons heen, denk hierbij aan kennis op het gebied van accounting, administratie, belastingadvies en we hebben onze eigen fiscalist.

U bent altijd welkom op ons hoofdkantoor in Ter Apel.

Waar staan we voor?

Onze missie
Zorgfactory staat voor flexibiliteit in de zorg. Wij ontzorgen opdrachtgevers in uitvoerende administratieve werkzaamheden op het gebied van (flexibele) arbeid. Hierbij onderscheiden wij ons door zorg te verlenen in onderaanneming waardoor wij btw-vrijstelling van onze opdrachtgevers kunnen toepassen. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezighouden met hun hoofddoel zorg.

Waar gaan we voor?

Onze visie
Zorgfactory wenst een landelijke organisatie te zijn dat btw-vrij verlonen toegankelijk maakt voor een ieder die zorg verleent in de zorgsector. Hierbij willen we onze klanten ontzorgen in uitvoerende administratieve werkzaamheden op het gebied van (flexibele) arbeid.

Ons team