U bent werkgever?

BTW-vrij verlonen in de zorg, dat kan alleen bij Zorgfactory. Dankzij onze unieke constructie kunnen wij als enige in Nederland uw medewerkers btw-vrij verlonen. Dat levert u veel voordeel op!

U kunt Zorgfactory inhuren als onderaannemer. Omdat de medewerkers dan bij ons in dienst zijn heeft u geen risico’s ten aanzien van de aspecten die met personeel te maken hebben. Zorgfactory is verantwoordelijk voor het aannemen en ontslag, ziekte, pensioen, afdrachten aan de belastingdienst en het WIA-risico.

Zorgfactory werkt voor verschillende zorgondernemingen. Hierbij kan worden gedacht aan zorgboerderijen, thuiszorgorganisaties en andere zorginstellingen. Wij kunnen uw medewerkers btw-vrij verlonen. Voor de premies van het loonkostenbestanddeel wordt gebruikt gemaakt van een G-rekening.

Dus wij nemen de administratieve verplichtingen voor onze rekening, waardoor u meer tijd in uw organisatie kunt steken. Wij zorgen er voor dat u prettig kunt werken, zonder zorgen over uitbetaling van salaris, regelingen of andere administratieve zaken, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!

direct contact
offerte aanvragen
Brochure Zorgfactory